2009. november 1., vasárnap

Hírek, útközben és az eltitkolt október

Mondjuk ki az október blogilag el lett sumákolva. Karcsi nem nagyon posztolt semmit, (megviselte a ZZ Top koncert) szégyellheti magát. Mintha nem is történt volna semmi. Pedig de. Megszűnt egy klassz rádióműsor, meg két rádióadó, újra érdekes a metál de ez az utóbbi két dolog a blogot nem igazán érinti. Beköszönt a hideg, elment Ötvös Csöpi (RIP) viszont életet kapott egy gyermek. Külön gratula a menedzsernek és jó egészséget kívánunk az egész kis családnak.

Két illusztris vendége is volt a 6fast9 stúdiónak ez egyik Dani volt, akivel utazós lilaköd folyamat zenéket rögzítettünk, szintikkel kísérte a Pamut fiúkat. Egy másik alkalommal Béla kölcsönözte gitártudását és sávolgatott a közelgő őrületekhez. Köszcsi.

A novembert megnyomjuk egy kicsit, izgalmas és kellemesen beteg zenék érkeztek a szerkesztőségbe. Lesz 2 új trekk a készülő Hkpis szólólemezről, a Hetvenötösök egy repülős és francia nyelvű számmal is jelentkeztek Várható még pár koreai popzene Rindo-tól és Skizo-tól akik, barkácsmixekkel kezdik el bombázni az ázsiai poppiacot. Előkerült az Igazvész himnusz 2005-ből és megnem erősített hírek szerint Francesco Raggini is hallat magáról, aki újabban Tony Roma-val dolgozik. Mind a Pamut mind Hkpis klippet is forgatott az utóbbi már kész is van a másik is alakul, garantált a beszarás.

Szóval érdemes lesz napi szinten benézni hozzánk. Továbbra se fizessetek elő Pannon Mobilnetre mert zsákutca. Ja és éljenek a halottak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése