2009. február 3., kedd

A sikátor kalózai

Nos tegnap sok minden történt de igazából semmi extra. A rokkerek és főleg ha művészek neadjisten igazvészek akkor megbízhatatlanok kiszámíthatatlanok ez most is beigazolódott. NaBumm!
Az este furán kezdődött a megbeszélt időpont ellenére elsőnek érkeztem a helyszínre illedelmesen megkérdeztem a pultnál hogy jó helyen járok e közölték velem hogy igen valóban lesz itt ma este hangosodás rokkerkedés és hogy ha visszanézek a bejárat felé akkor láthatom a lelkes készülődést és igen. Egy apró kócos alak babrált egy dobszerkóval a bejárat bal oldalára eső 2 négyzetméteres részen méltatlankodva a körülményeken hogy se színpad se felszerelés se senki és hogy micsoda szervezés ez már megint. Részben igaza volt még f10 körül sem volt biztos lesz e bármi és ha lesz is akkor hogyan. Végül is nagy nehezen elkezdtük a bulit 2 ének, 2 gitár felállás ugrott maradt egy ének, egy gitár, kölcsönbasszus, kölcsöndob. Ezúton köszönet a szerkóért a Sikátornak akik fennállásuk 28. születésnapját ünnepelték. A szolid érdeklődés ellenére összeállt a motyó, kialakult a hepaj. Gyakorlatilag a bejárati lépcsőn játszottam háttal a közönségnek micsinájjunk így jött ki nah. A többiek meg szanaszét de még fókusztávolságban szétszóródva a fennmaradt helyeken. A körülmények ellenére a gitárt sem sikerült behangolni bár lett volna rá 2-3 óra és a számok sem álltak nagyon össze. Voltunk már rosszabbak is de ez nem biztos meg néha kamuzok is.

songset
Tonight (short false version)
Sikátor (Tribute impro megidézve az ETA zenekar egy számát is)
Kettesben
Under Table feat. Zénó Kelempájsz
Zakatol a szív

Ezután jött a szülinapos csapat sajnos sok idő nem jutott nekik mert 11körül hangerő limit miatt lefújták a bulijukat. Zénónak köszönhetően gitárközpontú punk-ot hallhattunk sok improvizációs jazz elemmel. Ezután folytatódott a diszkrét ivászat mind addig amíg a pult mögött tartózkodó üzlettulajdonosok parázs vitába keveredtek. Röpködtek a poharak, pofonok, kurvaanyád, nők sikongattak, férfiak üvöltöztek még egy kis vér is folyt. A vérző csapos rezzenéstelen pókerarccal szolgálta az ott rekedt vendégéket (nagy riszpekt neki is) egyszóval klassz volt, aki ott volt sosem feledi ezt remek estét, remélem felvétel nem készült róla. Doki haver fáradsága legyőzte a kíváncsiságát és a zenekar iráni szimpátiáját így nem várta meg a műsort ezúton is jobbulást kívánok neki. Remélem lesz még folytatás és kibékülnek az arcok mert a hely remek hangulatú. A dj munkája hibátlan volt indie szuper slágerekkel bombázott megbízható szinten. Géza szokásához hívén megint elhagyott valamit ezúttal a vonalkódos pulcsi esett áldozatul amit Izil Tű a szénakazalban módszerével egy mozdulattal elővarázsolt ahogy azt szokta tenni amikor meg kell keresni valamit. Hepiend. Tomi rögzítette a konflikt utáni szekondokat hogy aztán hova mentünk kalandot és mámort keresni azt már azért nem gépelem ide de derekasan helyt álltunk a hétfő pesti éjszakában.

drinkset:
Cheers márkájú sör, velencei fehérbor, velencei vörösbor
csapolt Holstein, pálesz a többi lila köd...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése